zoek
08-05-2013 >>

De nacht van de verandering

Voor mensen die geen dak boven hun hoofd hebben is er in Tilburg  ‘De Loop’, de dag- en nachtopvang van Traverse. In de nacht is er plaats voor ongeveer 25 mensen op de slaapzaal, overdag kunnen mensen binnen lopen voor een kop koffie, een douche of om hun kleren te wassen.

De Loop bestaat in de huidige vorm alweer 10 jaar. De ruimtes worden intensief gebruikt en dat is ook te  zien. Zoals aangekondigd worden de gebouwen van Traverse opgeknapt en gemoderniseerd. Dat gebeurt de komende jaren. Omdat ‘De Loop’ achteraan in de planning zit krijgt deze voorziening in de nacht van 16 op 17 mei een opfrisbeurt.  Dit wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsors, cliënten en medewerkers van Traverse.  Zij steken samen de handen uit de mouwen en maken gezamenlijk de metamorfose mogelijk. Het resultaat kunt u komen bekijken op vrijdagmiddag 17 mei a.s.
U bent welkom tussen 14.00 uur  en 16.00 uur.

Klik hier voor de flyer!

De nacht van de verandering wordt mogelijk gemaakt door:

Gebr. Van Gisbergen

Hagen van Berkel

Pontmeyer

Ketelaars Vromans

Kwanten

Signdirect

Bakker Bart

Destil

Van Happen

Tiwos

Bemu Plus

Traverse

"Elektrotechnisch Bureau Kwanten BV heeft sinds Januari 2013 in Tilburg een vestiging geopend en wil zoals wij dat in Eindhoven ook al jaren gewend zijn, in Tilburg ook de minder bedeelden in de samenleving, middels dergelijke projecten en initiatieven niet alleen passief maar ook actief ondersteunen.
Met onze bijdrage aan dit project geven wij hier een eerste aanzet in.

"Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een term die Gebr. van Gisbergen graag nastreeft.  Wij staan graag dichter bij onze klanten en haar klanten. Daarvoor zijn maatschappelijke activiteiten onmisbaar. Zo helpen wij graag  mee om sociale uitdagingen gezamenlijk aan te gaan. Dat creëert betrokkenheid en een bepaalde mate van  trots. Dit alles maakt ons het bedrijf wat we graag willen zijn, een klantgericht en sociaal bedrijf. Dus daarom wil Gebr. Van Gisbergen graag participeren in het initiatief “de nacht van de verandering” op 16 en 17 mei. "

 "Bemu Plus heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel staan en ziet dit  als een mogelijkheid om dat hard te maken; door ‘De Nacht van de Verandering’ te sponsoren dragen we een klein steentje bij aan het verbeteren van één van de afdelingen van Traverse en helpen we dus indirect ook de mensen die hier noodgedwongen gebruik van maken."

" Hagen van Berkel:  Maatschappelijk verantwoord ondernemen zou eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld moeten zijn. De ketensamenwerking met leveranciers, onderaannemers en klanten is hierbij echter van groot belang.
(MVO) betekent voor ons niet alleen de betrokkenheid bij de realisatie van een project, maar ook aandacht bij wat er in de maatschappij allemaal om ons heen gebeurt. Met name de minder bedeelden in onze samenleving proberen wij soms op ludieke wijze persoonlijk te helpen.