zoek
31-07-2014 >>

Ervaringsdeskundigheid bij Traverse

SMO Traverse organiseert hulpverlening voor mensen in probleemsituaties waarbij sprake is van dak- of thuisloosheid of de dreiging daarvan. Wij zien het als onze taak om kwetsbare burgers te helpen hun weg te vinden in de maatschappij en hierin zo volwaardig mogelijk te functioneren.

SMO Traverse ziet het als een grote meerwaarde wanneer cliënten naast de deskundige begeleiding van onze medewerkers, worden ondersteund door ervaringswerkers die vanuit eigen persoonlijke ervaringen aansluiten bij de belevingswereld van cliënten. Traverse zet ervaringsdeskundigheid in om het herstel van haar cliënten te initiëren, te faciliteren en te begeleiden. Doordat ervaringswerkers met een open blik naar de ervaringen van cliënten kunnen kijken, ondersteunen zij in grote mate de weg naar herstel.

De komende periode heeft Traverse zich als doel gesteld ervaringsdeskundigheid verder te integreren in de organisatie. Zo zijn wij momenteel op zoek naar ervaringswerkers voor onze locaties De Vest en De Vlier. Interesse? U vindt hier de vacatures.