zoek
05-02-2015 >>

Open dag Traverse zaterdag 21 maart

Van 16 tot en met 21 maart vindt de jaarlijkse week van Zorg en Welzijn plaats. Deze wordt afgesloten met de open dag van Zorg en Welzijn op zaterdag 21 maart.

De open dag bij Traverse vindt plaats tussen 11.00 uur en 15.00 uur. Bezoekers zijn welkom op de Reitse Hoevenstraat en aan de Gasthuisring. Gedurende de dag worden er rondleidingen verzorgd en is er een gezellige braderie op de binnenplaats van de Reite Hoevenstraat voor Eetcafé de Bron.

Op de braderie staan kramen met tassen, riemen en andere snuisterijen. Daarnaast zullen er diverse artiesten aanwezig zijn (meer informatie volgt) en wordt er natuurlijk ook aan de kindjes gedacht door middel van een springkussen, schmink etc.

Rondleidingen

Aan de Reitse Hoevenstraat vormen de braderie en eetcafé De Bron het centrale punt van de Open Dag.

Naast De Bron zijn ook De Reit en De Vlier open voor bezoek. Op deze twee locaties worden rondleidingen georganiseerd. Aan de Gasthuisring zullen rondleidingen worden georganiseerd bij de Meander en De Loop.

Mensen worden in shifts van en naar de locaties gebracht!

Graag tot ziens op zaterdag 21 maart!