zoek
23-02-2017 >>

Vacature: medewerker communicatie

Kun jij, met jouw expertise op communicatiegebied, een bijdrage leveren aan een organisatie die werkt met de meest kwetsbaren binnen de maatschappij? Wil jij je inzetten om de stigma’s waar deze doelgroep mee kampt tegen te gaan? Dan zoeken we jou!

Als medewerker communicatie ben jij de spin in het web binnen de organisatie. Je legt makkelijk contact met collega’s en cliënten. Je bent betrokken bij zowel interne als externe communicatievraagstukken. Je voert zelfstandig communicatieactiviteiten uit voor projecten en adviseert waar nodig. Je taken zijn onder meer het schrijven en redigeren van een diversiteit aan teksten. Je beheert verschillende websites en social media accounts. Ook draag je zorg voor webcare. Je bewaakt de huisstijl, coördineert de ontwikkeling van communicatiemiddelen zoals folders, infographics en video’s en hebt daarvoor nauw contact met vormgevers. Je hebt een hands-on mentaliteit maar bent ook een geschikte sparringpartner.  Je bent goed in plannen en organiseren. Maar onthoud: niet alles is te plannen. Regelmatig voer je ook ‘ad hoc’ communicatieopdrachten uit en je weet je planning daarop aan te passen. 

Wij vragen:

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding op gebied van communicatie;
  • Twee à drie jaar werkervaring;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel, eigen initiatief en zelfstandig kunnen werken;
  • Resultaatgerichtheid en innovatie;
  • Professionele en collegiale persoonlijkheid;
  • Enthousiasme, creativiteit en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Affiniteit met zorg en welzijn.

 Ervaring met content management systemen, InDesign en social media zijn een pre. 

Interesse? Bekijk de complete vacature Medewerker Communicatie. Solliciteren kan t/m zondag 5 maart 2017.