zoek
11-04-2017 >>

Vacature Activiteitenbegeleider

De rol:
Als activiteitenbegeleider begeleid je cliënten bij de uitvoering van hun arbeidsmatige dagbestedingactiviteit. Je enthousiasmeert cliënten tot een actieve inzet en bent vindingrijk en creatief in je benaderingswijze naar cliënten. Dagbesteding is een middel om cliënten verder te brengen naar een meer zelfstandige en zelfredzame vorm van leven. Jij schat in welke activiteiten stimulerend zijn voor de cliënt en legt dit vast in het dagbesteding plan waarvan je de voortgang bewaakt en regelmatig evalueert.

Er zijn verschillende dagbestedingprojecten binnen Traverse. Als allrounder wordt je flexibel ingezet op diverse projecten van de afdeling dagbesteding. Je zult veelal werkzaam zijn op het Huiskamerproject, waarbij je cliënten ondersteunt in hun herstel middels vrijetijdsbesteding en het aanbieden van een dagstructuur.

Sollicitatieproces:
Stuur uiterlijk 23 april 2017 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van 17- 14- naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Daniëlle Pater, via Danielle.Pater@smo-traverse.nl.

Lees de complete vacature op de pagina Werken bij Traverse > vacatures