zoek
14-04-2017 >>

Vacature Persoonlijke Coach

De rol:

Als Persoonlijke Coach ben jij de spin in het web in de begeleiding van de cliënt. Samen met de cliënt en de Trajectregisseur ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en begeleiding van de cliënt naar het beoogde resultaat. Doel is een voor de cliënt zo veel als mogelijk zelfstandig en zelfredzaam leven.

Door jouw persoonlijke aandacht voor de cliënt weet je welke expertises ingezet moeten worden om het herstel te bevorderen. Jij coördineert deze inzet van expertises (afdelingen Financiën, Dagbesteding, Gezondheid, Wonen en Ervaringsdeskundigheid) en bent in staat alle betrokkenen inclusief de cliënt te motiveren om de beoogde resultaten te bereiken. Om dit te bewerkstelligen ben je een echte teamspeler en behoud je het overzicht op het gehele begeleidingsproces van de cliënt.

Als Persoonlijke Coach werk je ambulant,waarbij jouw planning afhankelijk is van de trajecten van jouw cliënten. Jouw focus ligt op het individuele leerproces van de cliënt op het zelfstandig leven in de maatschappij. Hiertoe geef je de cliënt vertrouwen, ga je continu uit van wat wél kan en mogelijk is, en weet je de juiste grenzen te stellen en een goede structuur te bieden. Jij draagt de pedagogische eindverantwoordelijkheid voor de cliënt. Daarnaast vertegenwoordig je Traverse extern op gebied van inhoud of daar waar het begeleidingsvraagstukken rondom jouw cliënten betreft. 

Het sollicitatieproces:

Stuur uiterlijk 23 april 2017 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van 17-15- naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. 

Lees de complete vacature op de pagina Werken bij Traverse > vacatures