zoek
21-07-2017 >>

Gezocht: flexibele agoog

Wij zoeken per direct een collega die ons wil bijstaan als

Flexibele agoog M/V

Oproepcontract (nul uren)

De rol:

In verband met verschuivingen en ziekteverzuim zijn wij op zoek naar collega’s die flexibel inzetbaar zijn binnen de organisatie. Je wordt op verschillende plekken ingezet op basis van organisatiebehoefte. Je kunt zowel horizontaal (eenzelfde functieniveau) als verticaal (een niveau lager of hoger) worden ingezet. Veelal zul je werkzaam zijn als groepsbegeleider (in onze termen: Leefcoach) op de intramurale voorzieningen. Ook werkzaamheden als activiteitenbegeleider of receptionist zijn onder andere mogelijk. Je bent bij voorkeur in minimaal twee specialismen c.q. organisatieonderdelen inzetbaar en kunt zieke collega’s meteen en volledig vervangen.

Als Leefcoach gaat jouw aandacht uit naar gastvrijheid, gezondheid, hygiëne en veiligheid van de groep cliënten op de locatie. Jij ondersteunt de cliënten bij de dagelijkse zaken, zoals wekken, maaltijden, groepsactiviteiten en coördineren van huishoudelijke taken en klusactiviteiten. Met jouw agogische achtergrond en kennis geef je groepsgewijs aandacht en leer je de cliënt alle dagelijkse vaardigheden aan die hij na zijn uitstroom nodig heeft.

Je kunt ook op andere plekken ingezet worden binnen de organisatie. Je bent zo ontwikkeld dat je weet welke werkprocessen er zijn binnen de diverse disciplines. Door deze algehele kijk kun je een directe gesprekspartner zijn op de afdeling waar je invalt. Mocht daarvan nog geen sprake zijn dan kun jij je door jouw autodidactisch vermogen snel nieuwe zaken in korte tijd eigen maken. Door veelvuldige inzet ontwikkel je je tot een breed ervaren en inzetbare collega waar iedereen naar uitkijkt. Je weet van aanpakken, je weet anderen te motiveren en enthousiast mee te denken.

Wij vragen:

  • MBO of HBO werk- en denkniveau en afgeronde agogische opleiding;
  • Je hebt aantoonbare recente werkervaring in het werken in een maatschappelijke opvang, bij voorkeur binnen verschillende specialismen;
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid direct te komen werken als er een beroep op je wordt gedaan;
  • Je bent leergierig, hebt een sterk inlevingsvermogen en voelt je snel op je gemak in een onbekend team.

Het sollicitatieproces:

Stuur uiterlijk 6 augustus 2017 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van 17-34- naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Cor Houët, via Cor.Houet@smo-traverse.nl.

Volledige vacature

Heb je interesse? Bekijk de volledige vacature Flexibele Agoog en solliciteer direct.