zoek
26-10-2017 >>

Rondleiding 29 november

Regelmatig komen er bij SMO Traverse verzoeken binnen voor rondleidingen. Zowel particulieren als organisaties geven aan eens een kijkje te willen nemen binnen de maatschappelijke opvang. Wij willen graag aan geïnteresseerden laten zien hoe we werken en hoe onze cliënten wonen en actief zijn. Om te voorkomen dat cliënten elke dag een groep mensen over de vloer krijgt, worden jaarlijks enkele rondleidingen georganiseerd.

Programma rondleiding 29 november

Op woensdag 29 november a.s. organiseren we weer een rondleiding. We ontvangen u graag met een kopje koffie of thee aan Gasthuisring 27 in Tilburg. Om 09.00 uur starten we met een presentatie waarin we uitleggen wie SMO Traverse precies is; wie onze cliënten zijn, wat we voor ze kunnen betekenen en hoe we te werk gaan. Hierna wordt u rondgeleid binnen woonvoorziening de Loop en de Meander. Het programma zal duren tot ongeveer 11.15 uur.

Eerste opvang Loop en Meander

Traverse ondersteunt cliënten om weer zo zelfstandig als mogelijk te kunnen wonen en mee te kunnen doen in de maatschappij. Een veilig plaats om te wonen is dan erg belangrijk. Na de algemene presentatie leidt één van onze oud-cliënten u rond op de dag- en nachtopvang. Hier kunnen mensen terecht die in een crisissituatie verkeren en daardoor dak- of thuisloos zijn geraakt. U wordt rondgeleid in het gebouw, u ziet de slaapzaal, de gezamenlijke ruimte en u ziet hoe cliënten ondersteund worden bij de opvang. Tijdens de rondleiding vertelt één van onze oud-cliënten hoe hij het verblijf bij de Loop en Meander ervaren heeft.

Meld u aan

Deelname aan de rondleiding is gratis. Wilt u meedoen met de rondleiding  op 29 november? Meld u dan aan via: http://smo-traverse.nl/over-traverse/rondleiding. Aanmelden kan tot uiterlijk 19 november a.s.. U ontvangt vooraf een e-mail met meer informatie en adresgegevens.

 

Hopelijk tot dan!