zoek
06-11-2017 >>

Gezocht: Doen Coach

Wij zoeken per direct een collega die ons willen bijstaan als :

Doen Coach M/V
24 -32 per week


De rol:
De Doen Coach begeleidt de cliënt met zijn specialistische kennis tot Doen, maatschappelijk participeren en daar waar mogelijk in zijn herstel, tot arbeidsparticipatie en doet hiervoor een intake.
De Doen Coach stelt op maat de activiteiten voor cliënten samen, passend bij zijn herstel en zijn ontwikkeling op de participatieladder.
De Doen Coach is het creatieve brein en weet met maatoplossingen te komen met betrekking tot alle voorkomende participatie vraagstukken van cliënten.
Door deze deskundigheid en resultaatgerichtheid is Expertise een belangrijke schakel in het proces naar zelfstandigheid.
Als Doen Coach ben je met je collega’s samen verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse Doen projecten waar wij een nieuwe collega voor zoeken. Het werk binnen Traverse wordt vanuit een zelfsturend team georganiseerd.

Wij vragen:
- Agogische vakkennis (afgeronde opleiding) op minimaal MBO/HBO niveau, affiniteit met werken met onze doelgroep .
- Aantoonbare recente werkervaring in soortgelijke functie/branche.
- Zelfstandig en planmatig kunnen werken.
- Communicatief vaardig, schriftelijk vaardig in het schrijven van persoonlijke plannen.
- Een professionele, stressbestendige en collegiale persoonlijkheid.
- Enthousiaste motivator die cliënten in beweging kan krijgen in hun proces naar herstel.
- Creatief in het verzinnen en uitvoeren van op maat gemaakte activiteiten waarbij herstelbevordering het uitgangspunt is.

Wij bieden:
Aanstelling is per direct voor de duur van 7 maanden voor 24-32 uur per week (min- max); verlenging behoort tot de mogelijkheden. Inschaling volgens CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening in
schaal 6 (min. € 2.107,- en max. € 3.016,- bij een fulltime dienstverband), afhankelijk van je werkervaring.

Het sollicitatieproces:
Stuur uiterlijk 15 november 2017 een schriftelijke motivatie en curriculum Vitae - onder vermelding van 17-51 - naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Daniëlle Pater, via danielle.pater@smo-traverse.nl.

De selectiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 23 November 2017.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij voldoende reacties sluiten wij vroegtijdig de vacature.