zoek
12-02-2018 >>

Kom binnen op zaterdag 17 maart

 

Open Dag 2018

Op zaterdag 17 maart ben je van harte welkom om een kijkje achter de voordeur te nemen bij de opvang voor dak- en thuislozen in Tilburg. Tijdens een rondleiding bezoek je verschillende locaties en vertellen vrijwilligers je graag hun eigen verhaal. Ben je benieuwd naar de verhalen achter de voordeur of wil je komen werken in de opvang? Kom gerust binnen!

Open Dag programma

Je bezoekt de verschillende locaties de Loop, de Meander en onze nieuwbouw Gebouw Eén. We starten de rondleiding bij Eetcafé de Bron, daar vertrekt een busje richting de Loop. Na de rondleiding door de Loop en de Meander word je teruggebracht naar de Reitse Hoevenstraat. We laten je graag onze nieuwbouw, Gebouw Eén zien! 

En heb je interesse om te werken in de opvang? Blijf dan na de rondleiding voor de speeddate of geniet van een hapje en drankje in Eetcafé de Bron.

Start rondleidingen

In de ochtend en in de middag ben je van harte welkom voor de rondleidingen op onze locaties. Voor vervoer tussen de locaties wordt gezorgd. 
Let op: zorg dat je tijdig klaar staat, het busje vertrekt om 11.00 en 13.00 uur vanaf Eetcafé de Bron aan de Reitse Hoevenstraat 6, Tilburg.

Ochtend -> start 10.30 uur - einde 13.00 uur

Middag   -> start 12.30 uur - einde 15.00 uur

Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie


Praktische info

Wil je slechts één locatie bezoeken of kom je met eigen vervoer? 
Dat kan, de rondleidingen starten op de onderstaande tijden:

De Loop en de Meander: start rondleiding om 11.15 uur en 13.15 uur
Gasthuisring 37, parkeren kan bij de Albert Heijn XL aan de Jan Heijnstraat.

Gebouw Eén: start rondleiding om 12.30 uur en 14.30 uur
Reitse Hoevenstraat 2, parkeergelegenheid op het terrein is beperkt