zoek
23-03-2018 >>

Persoonlijk Coach gezocht

Wij zoeken per direct een collega die ons wil bijstaan als

 Persoonlijke Coach M/V
24-36 uur (uren in onderling overleg)

De rol:

Als Persoonlijke Coach ben jij de spin in het web in de begeleiding van de cliënt. Samen met de cliënt en de Trajectregisseur ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en begeleiding van de cliënt naar het beoogde resultaat. Doel is een voor de cliënt zo veel als mogelijk zelfstandig en zelfredzaam leven.

Door jouw persoonlijke aandacht voor de cliënt weet je welke expertises ingezet moeten worden om het herstel te bevorderen. Jij coördineert deze inzet van expertises (afdelingen Financiën, Dagbesteding, Gezondheid, Wonen en Ervaringsdeskundigheid) en bent in staat alle betrokkenen inclusief de cliënt te motiveren om de beoogde resultaten te bereiken. Om dit te bewerkstelligen ben je een echte teamspeler en behoud je het overzicht op het gehele begeleidingsproces van de cliënt.

Als Persoonlijke Coach werk je ambulant,waarbij jouw planning afhankelijk is van de trajecten van jouw cliënten. Jouw focus ligt op het individuele leerproces van de cliënt op het zelfstandig leven in de maatschappij. Hiertoe geef je de cliënt vertrouwen, ga je continu uit van wat wél kan en mogelijk is, en weet je de juiste grenzen te stellen en een goede structuur te bieden. Jij draagt de pedagogische eindverantwoordelijkheid voor de cliënt. Daarnaast vertegenwoordig je Traverse extern op gebied van inhoud of daar waar het begeleidingsvraagstukken rondom jouw cliënten betreft.

Wij vragen:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau en afgeronde agogische opleiding;
  • Aantoonbare recente werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je verstaat de kunst van het krachtgericht begeleiden;
  • Je beheerst zo veel als mogelijk alle voorkomende methoden, technieken en instrumenten van het maatschappelijke werkveld;
  • Je communiceert gemakkelijk met alle niveaus en bent in staat de juiste mensen om je heen te verzamelen om de cliënt in zijn herstel te ondersteunen;
  • Je beschikt over een geruime hoeveelheid zelfinzicht, waardoor je een uitstekende inschatting kunt maken van het effect van jouw eigen handelen op de ander;
  • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, waardoor je in staat bent zelfstandig een begeleidingsplan te formuleren, prioriteiten te stellen en de juiste beslissingen te nemen.

 Wij bieden:

Aanstelling is per direct voor de duur van 12 maanden. De uren zijn in onderling overleg. Inschaling volgens CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening in schaal 8 (min. € 2.494,- en max. € 3.553,- bij een fulltime dienstverband), afhankelijk van je werkervaring.

Het sollicitatieproces:

Stuur uiterlijk 8 april 2018 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae - onder vermelding van
nummer 18-14 - naar Hans van Dun (Afdeling P&O). Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met René Jongen.  De eerste selectiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 13 april 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij voldoende reacties sluiten wij vroegtijdig de vacature.