zoek
09-05-2018 >>

Vacature: Boekhoudkundig Specialist

Wij zoeken een collega die ons bij willen staan als:

Boekhoudkundig Specialist M/V
24/32 uur per week

Als ervaren boekhoudkundig medewerker verzorg je samen met twee collega’s de accurate, tijdige en volledige registratie van de financiële transacties van Traverse en stel je diverse rapportages op. Je bent ervaren, proactief, dienstverlenend en flexibel. Het betreft een uitdagende, zeer brede functie.

De rol:
Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de boekhouding van Traverse. De werkzaamheden zijn breed en zeer uiteenlopend, van het declareren van de geleverde zorg en het controleren van de volledigheid hiervan, alle boekhoudkundige en overige administratieve werkzaamheden tot het verzorgen van de maand- en jaarafsluitingen en het opstellen en controleren van balansdossiers.

We verwachten dan ook dat je voldoende kennis en ervaring hebt om zelfstandig het overzicht over de gehele administratie te behouden. Je werkt efficiënt, gestructureerd en bent in staat om te werken met procedures en vastgestelde werkinstructies. Wanneer zaken buiten de procedures vallen, signaleer je deze en zoek je de samenwerking met anderen op om tot een oplossing te komen.
Je komt te werken in een leuk team wat zorgt voor een gezellige sfeer binnen het bedrijf. Ga jij de uitdaging aan?

Wij vragen:

 • Denkt -en werkt op MBO+/HBO niveau;
 • Vakkennis boekhouden (MBA, HEAO bedrijfseconomie);
 • Zeer goede kennis van Excel (verticaal zoeken, draaitabellen ed);
 • Recente werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Accurate, planmatige en resultaatgerichte manier van werken;
 • Inzicht in boekhoudkundige processen en gevoel voor cijfers;
 • Een teamspeler die proactief en ondernemend is;
 • Grote mate van zelfstandigheid waar het gaat om nemen van verantwoordelijkheid en initiatieven;
 • Gedreven om zaken kloppend te administreren;
 • Volhardendheid in zaken gedaan krijgen en is tegelijkertijd geduldig in de omgang;
 • Gevoel voor verhoudingen en weet hoofd- en bijzaken te onderscheiden;
 • Een professionele, flexibele, stressbestendige en collegiale persoonlijkheid;
 • Ervaring in het financiële pakket AccountView en digitaal declareren in de zorg is een pre.

Onze organisatie:
Traverse is een Stichting voor Maatschappelijke Opvang in Midden-Brabant. Onze visie op zorg is dat ieder mens mogelijkheden heeft. Mogelijkheden om zich te ontwikkelen, zijn kwaliteit van leven te verbeteren of hier eenvoudigweg weer grip op te krijgen. De werkwijze van Traverse is gericht op herstel van de cliënt en hem te ondersteunen bij het benutten van zijn mogelijkheden. We helpen kwetsbare mensen hun weg te vinden in de maatschappij en hierin zo volwaardig mogelijk te functioneren.

Wij bieden:
Aanstelling is zo spoedig mogelijk voor de duur van 12 maanden, met mogelijkheid tot verlenging. Het betreft een dienstverband van 24 tot 32 uur per week. Inschaling volgens CAO Sociaal Werk in schaal 6 (min. 2.149 euro en max. 3.076 euro bij een voltijd dienstverband) afhankelijk van je werkervaring. Als onderdeel van de cao ontvang je tevens circa 20% individueel keuzebudget en loopbaanbudget. Voor deze functie hanteren we het interne profiel van ‘Administratief Dienstverlener’.

Het sollicitatieproces:
Stuur uiterlijk 21 mei a.s. een motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van 18-23 naar Hans van Dun (P&O). Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marielle van Nuenen en Sanne Leyn, beide bereikbaar via 013 – 464 5099 en administratie@smo-traverse.nl. Het eerste selectiegesprek vindt plaats op 24 mei a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij voldoende reacties sluiten wij vroegtijdig de vacature.