zoek
09-05-2018 >>

Specialist Planning & Control

Wij zoeken zo spoedig mogelijk een collega om ons team te versterken als: 

Specialist Planning & Control M/V
24-32 uur per week

Als Specialist Planning & Control ben je de echte bedrijfsspecialist op het gebied van financiën. Je bent actief bezig met het ontwikkelen, analyseren en interpreteren van (management)informatie, opstellen en beoordelen van begrotingen, rapportages en business cases. Je werkt mee aan kostprijzen productiviteitsberekeningen en investeringsanalyses. Tevens lever je een grote bijdrage aan de jaarrekening en de jaarlijkse verantwoording richting Zorgkantoor en gemeentes.

Je bent gesprekspartner voor zowel het management als voor teams, adviseert over financiële sturingsvraagstukken en signaleert en rapporteert over de risico’s. Daarbij neem je gevraagd en ongevraagd initiatief, anticipeer je en denk je actief mee. Door je sterke analytische blik en deskundigheid weet je problemen in de bedrijfsvoering en dienstverlening niet alleen op te lossen, maar vooral ook te voorkomen. Je optimaliseert de bestaande instrumenten, processen en systemen op het gebied van Planning & Control en doet, op basis van onderzoek en analyse, voorstellen voor nieuwe.

Je voert waar nodig de daaruit voorvloeiende werkzaamheden zelf uit. Je verzorgt de periodieke controles in het kader van de AOIC, stelt hier de rapportage over op en adviseert de bestuurder hierin. Je bent een autoriteit op het vakgebied van Planning & Control en vraagbaak voor complexe, vakinhoudelijke vraagstukken. Waar nodig begeleid je collega’s bij de uitvoering van hun werk. Je overziet het geheel en kan vakoverstijgend denken en handelen.

Wij vragen:

  • Relevante afgeronde opleiding op universitair / HBO+ niveau, bijvoorbeeld Bedrijfseconomie richting controlling;
  • Excellente beheersing van Excel;
  • Goed gevoel voor cijfers;
  • Goede kennis van boekhouden;
  • Analytisch, planmatig, innovatief en organisatiesensitief;
  • Zelfstandig kunnen werken, met veel verantwoordelijkheidsgevoel en eigen initiatief;
  • Ervaring met AccountView en een BI-pakket is een pre;

Onze organisatie:
Traverse is een Stichting voor Maatschappelijke Opvang in Midden-Brabant. Onze visie op zorg is dat ieder mens mogelijkheden heeft. Mogelijkheden om zich te ontwikkelen, zijn kwaliteit van leven te verbeteren of hier eenvoudigweg weer grip op te krijgen. De werkwijze van Traverse is gericht op herstel van de cliënt en hem te ondersteunen bij het benutten van zijn mogelijkheden. We helpen kwetsbare mensen hun weg te vinden in de maatschappij en hierin zo volwaardig mogelijk te functioneren.

Wij bieden:
Aanstelling is zo spoedig mogelijk voor de duur van 12 maanden, met mogelijkheid tot verlenging. Het betreft een dienstverband van 24 tot 32 uur per week. Inschaling volgens CAO Sociaal Werk in schaal 8 (min. 2.544,- euro en max. 3.624,- euro bij een voltijd dienstverband) afhankelijk van je werkervaring. Als onderdeel van de CAO ontvang je tevens circa 20% individueel keuzebudget en loopbaanbudget. Voor deze functie hanteren we het interne profiel van‘Bedrijfsspecialist’.

Het sollicitatieproces:
Stuur uiterlijk 21 mei a.s. een motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van 18-22 naar Hans van Dun (P&O). Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Marloes Jongenotter, bereikbaar via 013 – 464 5099 en marloes.jongenotter@smo-traverse.nl. Het eerste selectiegesprek vindt plaats op 24 mei a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij voldoende reacties sluiten wij vroegtijdig de vacature.