zoek
04-07-2018 >>

Ben jij de verzorgende die wij zoeken?

SMO Traverse organiseert hulpverlening voor mensen in probleemsituaties waarbij sprake is van dak- of thuisloosheid of de dreiging daarvan. Wil jij een bijdrage leveren aan onze organisatie? Dan is SMO Traverse op zoek naar jou.                            

Wij zoeken per direct een collega die ons wil bijstaan als

 

Verzorgende M/V (niveau 3/3 IG)

Oproepbasis, variabel aantal uur per week

De rol:

Als verzorgende ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg aan cliënten, met als doel de kwaliteit van leven te verhogen. Je kunt ook in zeer complexe situaties de benodigde zorg bieden. Dagelijks is de zorg gericht op wassen, aankleden, verschonen en verpleegtechnische handelingen als  wondverzorging. Je ondersteunt in het dagelijks leven en schenkt aandacht aan het sociaal contact. Je bent kortom, van betekenis voor de cliënt.

Als verzorgende hou jij het zorgplan bij, heb je inzicht in de noodzakelijke zorg en handel je hier zelfstandig naar. Je weet wanneer anderen moeten worden ingeschakeld. Je kunt je inleven in de situatie van de cliënt, met oog voor diens privacy. Je gaat op vriendelijke, professionele wijze met cliënten om en weet kordaat op te treden waar nodig.

De cliënten zijn veelal bekend met multi-problematiek. Zij zitten in een rehabilitatieproces vanuit middelengebruik en/of psychiatrische problemen en (dreigende) dakloosheid. Ze komen uit verschillende achtergronden, culturen en leeftijdscategorieën. Ervaring of in elk geval affiniteit met de doelgroep is een must.

Wij vragen:

  • Recente kennis en kunde op minimaal MBO niveau;
  • Je bent BIG geregistreerd (bij niveau 3 IG);
  • Je bent flexibel inzetbaar in avonden en weekenden in een onregelmatig rooster;
  • Je hebt praktisch inzicht en houdt van aanpakken;
  • Werkervaring met de doelgroep en kennis van de training Omgaan met Agressie is een pre.
  • Competenties:

Anticiperen: Je voorziet problemen en reageert doeltreffend. Je weet effectief om te gaan met agressie, dreiging en destructief gedrag..

 

Communiceren:  Je kunt de boodschap op verschillende wijzen overbrengen en checkt of deze is begrepen en bent een teamspeler.

 

Vakkundigheid: Je beheert het vak en voert zelfstandig werkzaamheden uit volgens professionele standaard. Je hebt recente kennis en kunde van het vakgebied.

 

Servicegerichtheid:  Je staat anderen vriendelijk te woord, luistert en denkt mee en bent erop gericht zorgen of problemen op te lossen en denkt in mogelijkheden.

 

Kwaliteitsgerichtheid: Je hanteert normen en streeft actief naar verbetering en borging van kwaliteit.

Onze organisatie:

Traverse is een Stichting voor Maatschappelijke Opvang in Midden-Brabant. Onze visie op zorg is dat ieder mens mogelijkheden heeft. Mogelijkheden om zich te ontwikkelen, zijn kwaliteit van leven te verbeteren of hier eenvoudigweg weer grip op te krijgen. De werkwijze van Traverse is gericht op herstel van de cliënt en hem te ondersteunen bij het benutten van zijn mogelijkheden. We helpen kwetsbare mensen hun  weg te vinden in de maatschappij en hierin zo volwaardig mogelijk  te functioneren.

Wij bieden:

Aanstelling is voor de duur van in eerste instantie 12 maanden, met mogelijkheid tot verlenging. Het betreft een nulurencontract; je wordt opgeroepen bij verzuim. Inschaling volgens CAO Sociaal werk in schaal 6 (min. € 2.149,- en max. € 3.076,- bij een fulltime dienstverband), afhankelijk van je werkervaring.

Het sollicitatieproces:

Stuur uiterlijk 22 juli 2018 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van 18-30- naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Corine Boodt of Renata Stroot via 013-4645024.

De eerste selectiegesprekken vinden plaats op dinsdag 7 augustus.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij voldoende reacties sluiten wij vroegtijdig de vacature.