zoek
06-06-2018 >>

Gezocht Flexibele Persoonlijk Coach!

Wij zoeken per direct een collega die ons wil bijstaan als

 Flexibele Persoonlijk Coach M/V

Nuluren contract, met mogelijkheid tot eventueel vaste uren

De rol:
Als Persoonlijk Coach ben jij de spin in het web in de begeleiding van de cliënt. Samen met de cliënt en de Trajectregisseur ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en begeleiding van de cliënt naar het beoogde resultaat. Doel is een voor de cliënt zo veel als mogelijk zelfstandig en zelfredzaam leven. Door jouw persoonlijke aandacht voor de cliënt weet je welke expertises ingezet moeten worden om het herstel te bevorderen. Jij coördineert deze inzet van expertises (afdelingen Financiën, Dagbesteding, Gezondheid, Wonen en Ervaringsdeskundigheid) en bent in staat alle betrokkenen inclusief de cliënt te motiveren om de beoogde resultaten te bereiken. Om dit te bewerkstelligen ben je een echte teamspeler en behoud je het overzicht op het gehele begeleidingsproces van de cliënt.

Wij zijn op zoek naar een collega die flexibel inzetbaar is binnen de organisatie, ter vervanging van ziekteverzuim. Je wordt op verschillende plekken ingezet op basis van organisatiebehoefte. Je kunt zowel horizontaal (eenzelfde functieniveau) als verticaal (een niveau lager of hoger) worden ingezet. Veelal zul je werkzaam zijn als ambulant begeleider (in onze termen: Persoonlijk Coach). Ook werkzaamheden bij trajectregie of financiële begeleiding zijn onder andere mogelijk. Je bent bij voorkeur in minimaal twee specialismen c.q. organisatieonderdelen inzetbaar en kunt zieke collega’s meteen en volledig vervangen.

Je kunt ook op andere plekken ingezet worden binnen de organisatie. Je bent zo ontwikkeld dat je weet welke werkprocessen er zijn binnen de diverse disciplines. Door deze algehele kijk kun je een directe gesprekspartner zijn op de afdeling waar je invalt. Mocht daarvan nog geen sprake zijn dan kun jij je door jouw autodidactisch vermogen snel nieuwe zaken in korte tijd eigen maken. Door veelvuldige inzet ontwikkel je je tot een breed ervaren en inzetbare collega waar iedereen naar uitkijkt. Je weet van aanpakken, je weet anderen te motiveren en enthousiast mee te denken.

Wij vragen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau en afgeronde agogische opleiding;
 • Aantoonbare recente werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen verschillende specialismen;
  • Je beheerst zo veel als mogelijk alle voorkomende methoden, technieken en instrumenten van het maatschappelijke werkveld;
  • Je communiceert gemakkelijk met alle niveaus en bent in staat de juiste mensen om je heen te verzamelen om de cliënt in zijn herstel te ondersteunen;
  • Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen, waardoor je in staat bent zelfstandig een begeleidingsplan te formuleren, prioriteiten te stellen en de juiste beslissingen te nemen;
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid direct te komen werken als er een beroep op je wordt gedaan;
  • Je bent leergierig, hebt een sterk inlevingsvermogen en voelt je snel op je gemak in een onbekend team.

Onze organisatie:
Traverse is een Stichting voor Maatschappelijke Opvang in Midden-Brabant. Onze visie op zorg is dat ieder mens mogelijkheden heeft. Mogelijkheden om zich te ontwikkelen, zijn kwaliteit van leven te verbeteren of hier eenvoudigweg weer grip op te krijgen. De werkwijze van Traverse is gericht op herstel van de cliënt en hem te ondersteunen bij het benutten van zijn mogelijkheden. We helpen kwetsbare mensen hun  weg te vinden in de maatschappij en hierin zo volwaardig mogelijk  te functioneren.

Wij bieden:
Aanstelling is per direct voor de duur van 12 maanden op basis van een nuluren contract. Ervaring leert dat je veelal minimaal 24 uur kunt werken, echter is dit geen garantie.

Verlenging behoort tot de mogelijkheden. Inschaling volgens CAO Sociaal Werk in schaal 8 (min. € 2.544,- en max. € 3.624,- bij een fulltime dienstverband), afhankelijk van je werkervaring.

Het sollicitatieproces:
Stuur uiterlijk 1 juli 2018 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van vacaturenummer 18-27 naar Hans van Dun (P&O). Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Gon Verweijmeren. De selectiegesprekken gaan plaatsvinden op vrijdag 6 juli aanstaande.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Bij voldoende reacties sluiten wij vroegtijdig de vacature.