zoek
27-09-2018 >>

Gezocht Trajectregisseurs

Wij zoeken per direct twee collega’s die ons willen bijstaan als

Trajectregisseur M/V

32 uur

De rol:

Als Trajectregisseur heb jij het volledige inzicht en overzicht op het traject van de cliënt. In samenwerking met de Persoonlijk Coach stuur je op het beoogde resultaat. De Persoonlijk Coach begeleidt de cliënt inhoudelijk en met persoonlijke aandacht; jij richt je met name op het verloop van het proces, de financiering en de uitstroom. Je zorgt dat zakelijk alles op orde is en bewaakt de in- en doorstroom van cliënten en de dekking van de zorg.

Jij weet precies wat nodig is om de cliënt te begeleiden naar de maximaal haalbare zelfstandig- en zelfredzaamheid. Daartoe verzamel je informatie bij derden: medici, psychologen, familie etc. en schrijf je op basis daarvan een probleemdiagnose en bijbehorend trajectplan. Je blijft verder op gepaste afstand van de inhoud, maar bewaakt wel de voortgang en stelt rapportages op om betrokkenen op de hoogte te houden. Jouw focus ligt op het invullen van alle randvoorwaarden en het resultaat: resultaat voor de cliënt en voor de financier.

Als Trajectregisseur zorg je er dus voor dat aan alle voorwaarden en eisen van de omgeving ten aanzien van het traject, rapportage en informatievoorziening is voldaan. De complexe aard van de probleemsituatie van de cliënt maakt het noodzakelijk dat je in staat bent te werken in een politiek veld met verschillende belangen. Je vertegenwoordigt Traverse extern op het gebied van proces en financiering en voert ook projecten uit gericht op (kosten)beheersing.

Wij vragen:

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau en afgeronde agogische opleiding;
  • Aantoonbare recente werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt bij voorkeur kennis van de doelgroep en de sociale kaart;
  • Je bent analytisch, onderzoekend en resultaatgericht, en in staat om het overzicht te behouden en te sturen op de realisatie van mijlpalen;
  • Je hebt overtuigingskracht, waardoor je in staat bent te werken met (interne) betrokkenen, financiers en allerhande externe partijen met eventuele conflicterende belangen;
  • Je kunt feiten van een afstand bekijken en ze in een ruimere context en lange termijn perspectief plaatsen. Zo kom je tot weloverwogen besluiten, zonder je te verliezen in details.

Wij bieden:

Aanstelling is per direct voor de duur van 7 maanden en met de intentie tot verlenging. Het betreft in eerste instantie een dienstverband van 32 uur; de mogelijkheid bestaat om dit in overleg uit te breiden naar een min- max contract (32-36 uur). Je wordt ingeschaald volgens de CAO Sociaal Werk in schaal 9 (min. € 2.705,- en max. € 3.988,- bij een fulltime dienstverband), afhankelijk van je werkervaring.

Het sollicitatieproces:

Stuur uiterlijk 15 oktober 2018 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae -onder vermelding van 18-44- naar Hans van Dun (P&O). Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Agneta de Man.

Het eerste selectiegesprek zal plaatsvinden op donderdag 25 oktober 2018.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.