zoek
08-10-2018 >>

Gezocht: Budgetcoach

Wij zoeken ter vervanging van zwangerschap een collega die ons wil bijstaan als

Budgetcoach M/V

voor 32 uur per week
van 1 november 2018 t/m 28 februari 2019

Rol:

Als Budgetcoach ben je verantwoordelijk voor het creëren van zo veel mogelijk stabiliteit in de financiële situatie van de cliënt. Je brengt daarvoor de financiën in kaart, inventariseert problemen en mogelijkheden en bepaalt samen met de Persoonlijk Coach de gewenste en haalbare financiële stabiliteit. Vervolgens stel je het financieel plan op en zorg je voor realisatie van dat plan, zodat de Persoonlijk Coach de cliënt kan begeleiden met het financieel plan en zijn herstel.

Jouw focus ligt op analyse, voortgangsbewaking en rapportage. Je houdt overzicht op het gehele financiële begeleidingsproces en neemt richting de Persoonlijk Coach de rol van financieel adviseur in. Je communiceert helder en duidelijk de richtlijnen en geeft een op de cliënt afgestemd advies. Je houdt overzicht op alle trajecten waar je voor verantwoordelijk bent, bent op de hoogte van vakontwikkelingen en vertaalt deze naar collega’s, en onderhoudt de contacten met externe partijen. Dit betekent dat je geen direct contact hebt met de cliënt.

Jij voert dus het budgetbeheer en draagt de eindverantwoordelijkheid voor een grote caseload. Je werkt toe naar schuldregelingen en zet structuren uit in moeilijk beheersbare casussen. Je bent daarnaast duidelijk in je verwachtingen naar collega’s binnen Expertise Financiën, zodoende gezamenlijk tot resultaat te komen.

Wij vragen:

  • Afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in een financiële richting of sociale studies aangevuld met een financiële module;
  • Aantoonbare ervaring in het werken met schuldenproblematiek;
  • Analytisch, resultaatgericht en communicatief sterk.

Wij bieden:

Een tijdelijke aanstelling per 1 november 2018 tot en met 28 februari 2019, voor 32 uur per week. De werktijden zijn in onderling overleg. Inschaling volgens CAO Sociaal Werk in schaal 7 (min. 2.346,-- euro en max. 3.277,-- euro bij een voltijd dienstverband), afhankelijk van je werkervaring.

Het sollicitatieproces:

Stuur uiterlijk 18 oktober 2018 een schriftelijke motivatie en curriculum vitae - onder vermelding van
18-46 Budgetcoach - naar Hans van Dun (P&O).