zoek
13-12-2018 >>

Collega’s gezocht!

SMO Traverse wil jou leren kennen! Ieder mens heeft zijn eigen verhaal. Dit geldt voor onze cliënten die vanwege diverse omstandigheden dak- of thuisloos zijn geworden. Maar ook jij hebt een eigen verhaal met achtergrond, interesses en kwaliteiten. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal. Want regelmatig zijn we op zoek naar collega’s voor verschillende expertises, waaronder:

Op dit moment staan er al vacatures open voor Persoonlijk CoachLeefcoach, Intaker en Administratief Dienstverlener. Voor de overige rollen zullen ook vacatures beschikbaar komen. Maar waarom zouden we daar op wachten, als we elkaar nú al kunnen leren kennen?

Kom naar onze kennismakingsavond

Past één van deze functies bij jouw kennis, kwaliteiten en/of interesses? Dan leren we jou graag kennen. We willen we je meer over onze organisatie vertellen en ontdekken of we een match zijn. We nodigen je uit om naar onze kennismakings- en selectieavond op woensdag 9 januari a.s. te komen. Die avond zullen we direct een eerste selectie doen om te kijken of jij bij onze organisatie past. 

Aanmelden en locatie

De kennismakingsavond is op woensdag 9 januari a.s. om 17.00 uur in Eetcafé de Bron aan Reitse Hoevenstraat 2 in Tilburg. Je kunt je aanmelden door een korte motivatie en CV te sturen naar vacature@smo-traverse.nl.

WEGENS HET GROTE AANTAL REACTIES IS AANMELDEN NIET MEER MOGELIJK