zoek
31-12-2018 >>

Rondleiding 31 januari

Regelmatig komen er bij Traverse verzoeken binnen voor rondleidingen. Zowel particulieren als organisaties geven aan eens een kijkje te willen nemen binnen de maatschappelijke opvang. Wij willen graag aan geïnteresseerden laten zien hoe we werken en hoe onze cliënten wonen en actief zijn. Om te voorkomen dat cliënten elke dag een groep mensen over de vloer krijgt, worden jaarlijks enkele rondleidingen georganiseerd.

Programma rondleiding 31 januari

Op donderdag 31 januari a.s. organiseren we weer een rondleiding. We ontvangen u graag met een kopje koffie of thee aan Fabriekstraat 47 in Tilburg. Om 09.00 uur starten we met een presentatie waarin we uitleggen wie Traverse precies is; wie onze cliënten zijn, wat we voor ze kunnen betekenen en hoe we te werk gaan. Hierna wordt u rondgeleid binnen woonvoorziening de Vest. Het programma zal duren tot ongeveer 11.15 uur. U kunt u aanmelden via deze link.

Het verhaal van Nancy

Traverse ondersteunt cliënten om weer zo zelfstandig als mogelijk te kunnen wonen en mee te kunnen doen in de maatschappij. Een veilig plaats om te wonen is dan erg belangrijk. Na de algemene presentatie leiden wij u rond op onze opvanglocatie De Vest en zal Nancy haar verhaal vertellen. Op deze locatie wonen cliënten die kampen met psychosociale problemen. Vaak gaat dit gepaard met een psychiatrische ziekte en/of een verslaving.