zoek
19-02-2019 >>

Enthousiaste Leefcoaches gezocht

Wiens verhaal verander jij?

Elk mens heeft zijn eigen verhaal. Soms krijgt dat verhaal een ongewenste wending. Het gevolg is een neerwaartse spiraal die versterkt wordt wanneer iemand op straat belandt. Door opvang en begeleiding doorbreekt Traverse die spiraal.

Wil jij bijdragen aan het creëren van een veilige plek voor mensen zonder thuis? Ben jij benieuwd hoe je iemand kunt helpen een positieve wending  aan zijn verhaal te geven? Oftewel: Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken per direct meerdere collega’s die ons bij willen staan als:

                      Leefcoach M/V
Diverse uren mogelijk (tussen 24 en 32 uur)

                                                                                                   

Wat ga je doen?

Als Leefcoach werk je zowel zelfstandig als in samenwerking met andere expertises, op een locatie waar onze cliënten verblijven. Jouw aandacht gaat hierbij uit naar gastvrijheid, gezondheid, hygiëne en veiligheid. Je zorgt voor een herstelbevorderende leefomgeving, waar eigen verantwoordelijkheid van  cliënten maximaal wordt gestimuleerd en waar aandacht is voor de handhaving van (gedrag)regels. Jij ondersteunt de cliënten bij de dagelijkse zaken, zoals een juist dag -en nacht ritme, maaltijden,  huishoudelijke taken en klusactiviteiten. Daarnaast begeleid je  groepsactiviteiten. Met andere woorden: je  ondersteunt de cliënten in het leerproces bij deze algemene dagelijkse levensverrichtingen. Door het dagelijkse zicht op het functioneren van de cliënten ben jij een belangrijke factor in de  begeleiding  van de cliënt tijdens het wonen in een intramurale setting .

Wie ben jij?

We vinden het belangrijk dat onze collega’s betrokken, flexibel en integer zijn en respect hebben voor anderen. Je hebt een positieve ,gastvrije houding naar cliënten en collega’s, je kunt omgaan met onvoorspelbare situaties en bent in staat om in conflicten op een juiste de-escalerende manier te  handelen . Daarnaast word je enthousiast van het werken in een zelf organiserend  team en voel je je verantwoordelijk voor zowel je eigen team als voor de samenwerking met andere teams.

Wat breng je mee?

  • MBO of HBO werk- en denkniveau en een afgeronde agogische opleiding;
  • Recente werkervaring in de sector Welzijn en/of Zorg;
  • Kennis van/of ervaring in de verslavingszorg is een pre;
  • Je bent leergierig, hebt een sterk inlevingsvermogen en voelt je snel op je gemak in een onbekend team;
  • Je bent integer, pro actief en gaat op zoek naar anderen om mee samen te werken;
  • Je bent bij voorkeur bekend met het registreren op doelen;
  • Je vindt het geen probleem om regelmatig in de avond en het weekend te werken.

Wat doet Traverse?

Het is onze missie om een stabiele basis te creëren voor mensen die geen eigen woning hebben of dakloos dreigen te worden. Traverse is er voor mannen, vrouwen, ouderen, jongeren en kinderen. Door mensen te helpen het beste uit zichzelf te halen, stellen we ze in staat om de regie te nemen en een nieuwe, positieve wending aan hun eigen verhaal te geven.

Wat bieden wij?

Je wordt aangesteld voor de duur van 12 maanden, met de intentie tot verlenging. Het aantal uur is bespreekbaar.  De startdatum kan ook besproken worden, maar is bij voorkeur zo snel mogelijk. Inschaling is volgens CAO Sociaal Werk in schaal 6 (min. € 2.149,- en max. € 3.076,-) bij een fulltime dienstverband.

Hoe loopt het sollicitatieproces?

Als jij enthousiast bent geworden over het werken bij ons, stuur dan uiterlijk 4 maart 2019 een korte motivatie en curriculum vitae - onder vermelding van vacaturenummer 19-05 - naar Hans van Dun (P&O), e-mail vacature@smo-traverse.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie kan je contact opnemen met Petra Akkermans via e-mail petra.akkermans@smo-traverse.nl

De eerste sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdag 12 maart.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang boven externe kandidaten.